Livrare si costuri: 0757.221.349/ 0752.603.217

Cosul este gol

Produse
     DESCOPERA    DIFERENTA                                                                                                                                                                                                       HAINUTE CALITATE PREMIUM

Reduceri la sute de produse!!!

Livrare 1-2 zile lucratoare!!!   

 TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 400 RON!!            

»  JUCARII

Balansoar muzical din plus cu roti, sanie, caprioara

 

 

Pret: 330.00 Lei

Pret: 270.00 Lei

Stoc terminat

Balansoar muzical din plus cu roti, sanie, caprioara
Balansoar muzical din plus cu roti, sanie, caprioara

Balansoar muzical din plus cu roti, sanie, caprioara

Balansoarul pentru bebelusi are multiple functii:

1.Cand rotile se gasesc in pozitie superioara, adica peste talpile din lemn, jucaria are functia de balansoar. Peretii laterali ai fotoliului impreuna cu cele doua manere din lemn, ofera copilului posibilitatea de a se balansa singur prin miscari inainte-inapoi. Centura de siguranta este indispensabila, fara aceasta existand risc mare de accidente

2.Pozitia culcat nu este una prea agreata de bebelusi. Acestia isi doresc sa se ridice, sa exploreze cat mai mult, sa nu scape nici o miscare a celor din jur. Fotoliul acestui balansoar este realizat din material textil de calitate ridicata( plusul are o textura scurta, nu se smulge chiar daca se insista cu doi dintisori nazdravani). Suportul este realizat din lemn si captusit foarte bine cu vatelina. Astfel, pozitia pe care o confera este fixa, stabila dar in acelasi timp moale si confortabila. Prin apasarea urechiusei, jucaria incepe sa cante. La fiecare apasare, alt cantec. Melodiile sunt line, specifice bebelusilor Si in acest caz centura de siguranta este indispensabila.

3.Haideti la sanius! Nu este nevoie sa demontati rotile, este suficienta ridicarea acestora si balansoarul se transforma in saniuta. Fotoliul ofera siguranta dar si caldura, bebelusul este protejat de vant, se afla in siguranta fara a fi nevoie sa se tina de manere si sa ii inghete manutele.

4.Dupa 18 luni deja pretentiile cresc, bebelusul accepta mai greu sa fie plimbat, doreste sa se deplaseze singur.Este destul de mare ca sa schimbe singur pozitia rotilor, sa transforme jucaria dintr-un balansoar intr-o jucarie cu care se poate deplasa prin impingerea cu piciorusele.

5.Cu rotile in partea de jos, jucaria se comporta ca un carucior. Suportul din lemn permite prinderea unui snur gros si plimbarea copilasului sau , pe masura ce timpul trece, plimbarea de catre copil a jucariei preferate.

 
 

Dimensiuni: 63 x 34 x 53 cm

Varsta recomandata:10 luni +

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Reduceri la multe produse!!!
Livrare 1-2 zile lucratoare!!!
Calitate deosebita!!!
Website detinut de Alex&Roby Alessandro S.R.L., CIF: 33556208, Reg.Com: J4/811/2014

copilaschic.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.